Tension Management

Tension Management

SERVICE OVERVIEW

 

Alle vaardigheden en processen die verkopers de afgelopen decennia hebben geleerd zijn natuurlijk nuttig, maar helpt het ze om daadwerkelijk controle te krijgen over de deal? Vaak tasten ze in het duister over de werkelijke koopmotieven, wachten wekenlang op een antwoord op de offerte en besteden urenlang aan klanten die op dat moment niet opportuun zijn.

 

De rol van productieve spanning is voor de meeste verkopers volkomen onbekend en ondanks alle vaardigheidstrainingen die ze doen, hebben ze het gevoel dat ze niet vooruit komen in hun carriere. Als ze deze kennis zouden hebben, zouden ze nooit meer op dezelfde manier naar een salesproces kijken en met minder moeite nieuwe klanten binnenhalen.

Wat zijn de vijf niveaus van Productieve Spanning?
Hoe herken ik de verschillende niveaus van spanning?
Hoe kan ik het spanningsniveau en die van mezelf managen om maximale productiviteit te bereiken?

Tension Management is een principe dat kan worden toegepast binnen elk verkoopsysteem. Het werkt als een accelerator voor elk salesproces. Uit onderzoek is gebleken dat Productieve Spanning het cruciale element is dat van doorslag gevend beland voor al onze beslissingen. Tijdens deze training leer je de vijf niveaus van productieve spanning te herkennen en te managen tijdens alle stappen van het verkoopproces.

 
Het resultaat is dat je meer grip krijgt op het verloop van het proces, de klant sneller tot actie overgaat en er een diepere relatie ontstaat met de klant, wat goed is voor toekomstige business. Bovendien leer je als verkoper ook dat Productieve Spanning invloed heeft op je eigen presteren. Het managen van je eigen spanning leidt tot een hogere productiviteit en meer controle over je activiteiten.
 

De kennis van Tension Management de verkoper om sneller resultaat te boeken met minder stress. De verkoopcycli worden korter en de forecast wordt accurater. Maar bovenal zal de verkoper minder tijd en energie verspillen aan verkooptrajecten die gedoemd zijn te stranden.

Upgrade je saleskwaliteiten, verkoop meer met minder stress.