Over ons

Onze oorsprong

Ons bureau is ontstaan uit een samenwerking met het Institute for Productive  (IPT) in Michigan (VS). Onze oprichter Josef Stevens maakte met de innovatieve theorieën rondom sales en de ontwikkeling van mensen kennis toen hij nog werkte voor Gouden Gids in 2006 als Media Adviseur. De masterclass die T. Falcon Napier heeft gegeven heeft hem  doen besluiten dat Productive Tension het belangrijkste wapen is van een professionele verkoper. Hij heeft alle technieken tot in detail geleerd en jarenlang zelf toegepast.

Toen Josef in 2015 besloot om Sales Commando op te richten was het logisch dat de theorieën van IPT de basis van zijn trainingen zouden gaan vormen. Door de nauwe samenwerking met T. hebben we alle theorieën en technieken naar het Nederlands omgezet en afgestemd op de Nederlandse salescultuur en de opdrachtgevers waar Sales Commando zich op richt.

Sales Commando wordt door de uitvinder van deze theorie rechtstreeks ondersteund en heeft de licentie voor ChangeWorks, MasterStream en Pride Based Leadership voor de Nederlandse markt.
 
Naast de theorieen van T. Falcon Napier proberen we oplossingen voor onze opdrachtgevers te bedenken vanuit de ervaring die onze consultants in de praktijk hebben opgedaan. Dit vullen we aan met kennis van de meesters van ons vak.

Onze werkwijze

Focus uw mensen

Ons team beschouwt de verkoper als de belangrijkste factor. Zijn fitheid en effectiviteit staat centraal. Als onze activiteiten zijn daarop gericht. We onderwijzen methoden die de verkoper helpen. Krachtige theorie en praktische praktijksimulaties. Persoonlijkheidsontwikkeling, productiviteitsontwikkeling. We willen van elke verkoper een salescommando maken.

Focus op uw organisatie

Met behulp van onze softwarematige analyse kunnen we binnen korte tijd de gezondheid van de salesorganisatie meten. Hiervoor gebruiken we een innovatief model dat zich richt op het ontwikkelen van productiviteit in salestaken. Onze software ondersteunt ook het identificeren van doelen en het meten van de ontwikkeling van de verkopers.

Focus op uw doelen

Als u Sales Commando inschakelt, kunt u zichzelf verzekeren dat wij ons richten op uw doelstelling. Het draait niet om onze programma’s. Uw business staat centraal. We definiëren helder het resultaat dat u wilt bereiken en zetten de middelen in die nodig zijn om dat te realiseren. Door middel van training, coaching of consulting. Zodat u daadwerkelijk de resultaten kunt realiseren die u wilt.

Kennis van de meesters

De bronnen waar wij graag gebruik van maken zijn de werken van enkele meesters uit ons vak: Richte Lommert, Willem Verbeke, Steven Covey, Ken Blanchard, T. Falcon Napier, Zig Ziglar, Guy Kawasaki, Ben Horowitz, Oren Klaff, Carmine Gallo, Malcolm McDonald en Robert Miller.